Rèktor: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB
c (→‎Istilah ing nagara liya kanggo rèktor: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku (2) using AWB)
[[File:Inauguration-Lubomir-Dvorak.jpg|thumb|Inaugurasi Rèktor Lubomír Dvořák ([[Universitas Palacký]], [[Olomouc]], [[Céko]])]]
 
'''Rèktor''' ya ikuyaiku tembung kang asalé saka basa Latin ''regera'' kang tegesé ''guru''. Kantor rèktor mau ''rektorat''. Kanggo wong kang wis ora njabat rèktor kanthi resmi utawa wis pènsiyun, gelar kang dienggo ya ikuyaiku ''Rector Emeritus''. Ing Walanda tembung ''rector'' iku jeneng liya kepala sekolah. Kepala universitas diarani ''rector magnificus''.
 
== Istilah ing nagara liya kanggo rèktor ==
9.492

besutan