Niger: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (3))
c (clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB)
 
}}
[[Gambar:Niger carte.gif|thumb|Niger|290px|right|thumb]]
'''Républik Niger''' iku [[nagara]] kang kakurung déning [[dharatan]] (''landlocked'') ing pérangan kulon [[Afrika]]. Niger wewatesan karo [[Nigeria]] lan [[Benin]] ing sisih [[kidul]]; [[Mali]] ing sisih [[kulon]]; [[Aljazair]] lan [[Libya]] ing sisih lor; lan [[Chad]] inhg sisih wétan. Jeneng nagara iki dijupuk saka jenengé [[Kali Niger]]. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Niamey]].
 
== UgaDeleng delengenuga ==
* [[Pratélan nagara]]
* [[Pratélan nagara miturut bawana]]
9.492

besutan