Fiji: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
}}
 
'''Fiji''' iku nagara ing [[Oséania]]. Kutha krajan nagara iki ya ikuyaiku Suva. Nagara iki sing ndunungi 912.241 jiwa (prakiraan 2018) lan jembaré ana 18.274 &nbsp;km<sup>2</sup>.
 
[[Kategori:Fiji]]
9.492

besutan