Texel: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
|}
 
'''Texel''' (diucapaké minangka [tèsəl]) iku ''[[gemeente]]'' ing [[propinsi]] [[Holland Lor]], [[Walanda]]. Texel iku uga siji pulo lan kutha krajané ya ikuyaiku Den Burg.
 
{{GemeentenNoord-Holland}}
9.492

besutan