Zefanya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: taat → tangat, sing → kang (2))
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
'''Zefanya''' iku [[nabi]] kang ngaturaké wewelingé ing taun-taun pungkasan saka dari abad [[angka 7 SM]], kira-kira kiwa-tengené [[dasawarsa]] sadurungé [[Raja]] [[Yosia]] ngayasa nganaaké pambecikan-pambecikan ing babagan [[agama]] ing taun [[621 SM]].
 
Intisari buku iki mèmper karo buku-buku nabi liyané ya ikuyaiku: bab ancaman satekané malapetaka lan pangrusakan gedhé, wujuding dendha kaukumaning olèhé mamuja ing [[déwa]]-déwa déning bangsa [[Yehuda]]. Bangsa-bangsa liya uga bakal diukum déning Allah. Nanging sanadyan [[Yerusalem]] mélu dirusak, bakal teka manèh wanci kapan kutha iku bakal dienggoni wong-wong kang jujur lan tangat marang Gusti.
 
{{Alkitab}}
9.492

besutan