Drustajumena: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang)
c (→‎top: clean up, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
{{kembangkan}}
'''Drustajumena''' utawa '''Drestadyumna''' ya ikuyaiku putrané [[Drupada|Prabu Drupada]] lan rayiné Dèwi [[Drupadi]]. Nalika perang [[Perang Bratayuda|Bratayuda]] satriya iki dadi [[senopati]]né [[Pandhawa]]. Drustajumena dadi satriya kang ngawonaké Resi [[Druna]].
 
[[Kategori:Paraga wayang]]
9.492

besutan