K-pop: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB
(Removing 모델_habin_s2_와_테디.jpg, it has been deleted from Commons by JuTa because: No OTRS permission since 4 July 2020.)
c (clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga, ya iku → yaiku using AWB)
 
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Koréa"), ya ikuyaiku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== UgaDeleng delengenuga ==
* [[J-pop]]
 
6.226

besutan