Nusantara: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎Deleng uga: clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (→‎Deleng uga: clean up, replaced: Uga delengen → Deleng uga using AWB)
 
Ing kanggonan basa modhèren, tembung "Nusantara" lumrahé ngarani kapulowan [[Asia Kidul-Wétan]] utawa tlatah ing ngendi budaya lan basa [[Austronesia]] dilestarèkaké. Dideleng saka pojok deleng iki, [[Malaysia]], [[Filipina]] lan mbok manawa [[Taiwan]] uga kalebu tlatah Nusantara banjur [[Papuwa]] dudu manèh.
 
== UgaDeleng delengenuga ==
* [[Aksara Nusantara]]
* [[Prasasti Nusantara]]
9.492

besutan