Albert Einstein: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Deleng uga liyané: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
c (→‎Deleng uga liyané: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB)
Amarga wonten Jerman tiyang Yahudi dipunkuya-kuya ing [[dasawarsa]] [[1930-an]], Einstein sakulawarga dhateng [[Amérikah Sarékat]]. Wonten ngriku piyambakipun manggèn ngantos sédanipun ing [[1955]]. Sabibaripun [[Perang Donya II]], Einstein dados aktif ing babagan ''Bedhamèn Dunia'', amargi rumaos manawi gagasan-gagasanipun dipunsalah-gunakaken kanggé ndamel [[gaman nuklir]] ing Perang Donya II punika.
 
== UgaDeleng delenguga liyané ==
* [[Pratélan Tokoh Profesi]]
 
9.492

besutan