Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
→‎Deleng uga: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng, ya iku → yaiku using AWB)
c (→‎Deleng uga: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB)
 
# [[Suka Karya, Musi Rawas|Suka Karya]]
 
== UgaDeleng delenguga ==
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
9.492

besutan