1754: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1754
c (bot Menambah: vo:1754)
c (bot Menambah: nds:1754)
[[nah:1754]]
[[nap:1754]]
[[nds:1754]]
[[new:१७५४]]
[[nl:1754]]
70.202

besutan