Arkhimédès: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 sasi kepungkur
c
→‎Deleng uga liyané: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB
c (→‎Uga deleng liyané: clean up, replaced: Uga delengen → Uga deleng using AWB)
c (→‎Deleng uga liyané: éjaan, replaced: Uga deleng → Deleng uga using AWB)
 
Archimedes misuwur déning karyanipun ing ngèlmu [[geometri]], [[hidrostatika]] saha [[mekanika]].
 
== UgaDeleng delenguga liyané ==
* [[Pratélan Tokoh Profesi]]
 
9.492

besutan