Bima (disambiguasi): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: Ibukutha → Kutha krajan using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
c (→‎top: éjaan, replaced: Ibukutha → Kutha krajan using AWB)
 
|liya-liya=
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bimasena]], utawa [[Wrekodara]], salah siji tokoh [[wiracarita]] ''[[Mahabharata|Mahābhārata]]'' kang misuwur ing jagad [[wayang|pawayangan]].
* [[Sepur Bima|Bima]], jeneng [[sepur]] jurusan [[Dhaérah Khusus IbukuthaKutha krajan Jakarta|Jakarta]]-[[Kutha Surabaya|Surabaya]]
* [[Kuku Bima]], merk dagang [[minuman ènergi]] produksi [[Sido Muncul]], [[Kutha Semarang|Semarang]]
* [[Kabupatèn Bima]], [[Nusa Tenggara Kulon]]
9.492

besutan