Kroasia: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
|footnotes = |
}}
'''Kroasia''' iku nagara ing banawa [[Éropah]] kang tlatahé awujud tapel jaran kang dumunung ana ing [[tapel]] wates déning [[Segara Tengah]] ing sisih [[Kidul]], [[Éropah Tengah]] ing sisih [[lor]] lan [[Balkan]] ing tenggara. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Zagreb]]. Sajeroning sajarah, nagara iki wujud [[nagara]] [[rèpublik]] kanggo [[Rèpublik Sosialis Federal]] [[Yugoslavia]]. Nagara iki uga misahake lan wis duwé kamardhikaan ing [[1991]] uga dadi salah sijiné kandidat sak [[Nagara anggota UE|anggota]] [[Uni Éropah]].Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 4,5 yuta jiwa. Kutha krajané iku [[Zagreb]]. Nagara iki sempalan saka [[Yugoslavia]].
 
== Cathetan suku ==
9.492

besutan