Mbobot: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
{{inuse-wm2}}
'''Mbobot''' ya ikuyaiku kaanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang [[bayi]]. Biasané suwéné nganti 9 [[sasi]] 10 [[dina|dinā]].
[[Gambar:Expecting mother.jpg|jmpl|Wanita lagi mbobot]]
 
9.492

besutan