Powiat Tomaszów Lubelski: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi)
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
}}
 
'''Powiat Tomaszów Lubelski''' iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Tomaszów Lubelski]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan sing ndunungi 89.172 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
9.492

besutan