Powiat Janów Lubelski: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi (2), padunung → sing ndunungi)
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
 
}}
 
'''Powiat Janów Lubelski''' iku ''[[powiat]]'' (kaya déné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polen]]. Kutha krajané ya ikuyaiku [[Janów Lubelski]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Lublin]] lan sing ndunungi 48.005 jiwa.
 
{{provinsi Lublin}}
9.492

besutan