Gendhing: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Tenger: Wiki Mrebawani Dibalèkaké
c (→‎top: éjaan, replaced: ya iku → yaiku using AWB)
Tenger: Pambalèkan manual
 
'''Gendhing''' ya ikuyaiku lelagon swaraning [[gamelan]] kang peprincèn reracikaning laras panabuhé mawa irama sarta [[pathet]] kang gumathuk.
 
{{Gendhing}}
6.226

besutan