Wikipédia:Naraguna siluman: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan sumber
'''PanganggoNaraguna siluman''' ([[basa Inggris]]:''sockpuppet'') iku akun tambahan sing dipigunakaké déning sawiji panganggonaraguna sing nyunting Wikipedia kanthi migunakaké luwih saka siji akun. Angkah tujuwan nganggo "panganggonaraguna siluman" yaiku supaya ora dikenali déning panganggonaraguna liya. Ora ana mupangat positif saka "panganggonaraguna siluman". Senadyan ora ana aturan sing gumathok kanggo nentang panganggonaraguna siluman ananging "panganggonaraguna siluman" ora diprayogakaké.
 
PanganggoNaraguna siluman ora ditampa ing sawetara prosès kayata jroning pamungutan swara.
 
== Cithakan sing dipigunakaké ==
* {{tl|PanganggoNaraguna siluman}} diwènèhaké ing kaca panganggonaraguna siluman kasebut.
* {{tl|PanganggoNaraguna siluman2}} diwènèhaké ing kaca panganggonaraguna pengendhali panganggonaraguna siluman.
* {{tl|PanganggoNaraguna siluman3}} diwènèhaké ing kaca panganggonaraguna anon sing kabukti wong sing padha karo panganggonaraguna anon liya.
 
== Dhaptar ==
* Pirsani [[Wikipedia:PanganggoNaraguna siluman/Dhaptar|dhaptar panganggonaraguna siluman]].
 
[[Kategori:Kawicaksanan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
3.830

besutan