Inihaw: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ngrapèkaké)
 
[[Barkas:Dinagyang_2009_grilled_meat_on_display.jpg|jmpl| ManekaManéka jinis inihaw ing Festival Dinagyang]]
'''Inihaw''' ( {{IPA-tl|ɪˈni:haʊ|pron}} {{Respell|ee|NEE|how}} ), uga dikenal minangka '''sinugba''' utawa '''inasal,''' iku manéka warna jinis [[panggang|olahan kanthi dipanggang]] utawa [[barbecue]] kang ngolahé kanthi dipanggang ing sawijining biting saka wesi. Olahan iki asalé saka [[Filipina]], lan biyasané digawé saka daging babi utawa pitik lan disuguhaké kanthi ditusuk biting saka pring utawa ing sawijining wadhah kothak cilik kanthi kécap lan sawijining saus kang digawé saka cuka.