Setatsiyun Ngadiluwih: Béda antara owahan

611 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
'''Stasiun Ngadiluwih (NDL)''' yaiku kelas III / [[Setatsiyun sepur|stasiun sepur]] cilik sing [[Ngadiluwih, Ngadiluwih, Kedhiri|dununge]] ing [[Ngadiluwih, Ngadiluwih, Kedhiri|Ngadiluwih, Ngadiluwih, Kediri]] ; ing dhuwur +78 m; kalebet ing Kawasan Operasi VII Madiun . Stasiun iki dununge udakara 230 meter mangulon saka Jalan Raya Ngadiluwih / Raya [[Kutha Kadhiri|Kediri]] - [[Tulungagung, Tulungagung|Tulungagung]] liwat Jalan Stasiun. Stasiun iki kanthi tusukan sisih duwe telung jalur sepur kanthi garis 2 minangka garis lurus. Mung siji sepur sing mampir nglayani penumpang ing stasiun iki, yaiku Dhoho.
 
 
== Paripustaka ==
453

besutan