1 Juli: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB
(→‎Kadadosan Wigati: ganti isi, replaced: Karajan Manunggal Raya → Karajan Manunggal)
c (→‎Kadadosan Wigati: clean up, replaced: Éropah → Éropa (2) using AWB)
 
{{Berita
| tgl = [[2012]]
| ber =-Final Piala ÉropahÉropa kanggé bal-balan [[UEFA Euro 2012]] dipunwontenaken ing [[Kiev]], [[Ukraina]]. Tetandhingan final punika antawis [[Tim nasional bal-balan Spanyol|Spanyol]] lawan [[Tim nasional bal-balan Itali|Itali]]. Spanyol mimpang telak 4-0 saking Itali. Saweg sapindhah jawara ÉropahÉropa saged mimpang kaping kalih terus-terusan.
| gbr =
| cap = Logo UEFA Euro 2012
9.492

besutan