Olahan Telugu: Béda antara owahan

94 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Andra Pradesh ya iku swapraja kang ngasilaké beras lan lombok abang akèh dhéwé Indhi, déné Telangana ngasilaké akèh dhéwé juwawut. Saka asil iku merbawani olahan Telugu nganggo bumbon crakèn, kang nyebabké olahan-olahan iku dadi salah sawijing olahan kang sugih rasa lan pedhès dhéwé ing donya. Pappu, tomat, gongura, lan asem banyak digunakaké kanggo masak kari. Olahan Telugu uga duwéni manéka jinis acar pedhes lan panas.
 
== Olahan miturut laladan ==
 
=== Pasisir Andhra ===
 
=== Rayalaseema ===
 
=== Telangana ===
[[Barkas:శాకాహార_సాధారణ_ఇంటి_భోజనము.jpg|jmpl| Panganan vegetarian omahan kang digawé Andhra Pradesh, Vijayawada]]
[[Barkas:ముఖ్యమైన_రోజున_ఇంటి_శాకాహార_భోజనము_(2).jpg|jmpl| Panganan vegetarian kanggo dina kang mligi kang digawé ing omah ing Andhra Pradesh, Vijayawada]]
3.597

besutan