Olahan Telugu: Béda antara owahan

872 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
 
=== Telangana ===
 
== Olahan miturut rasa ==
 
* Pootharekulu - olahan rasa legi kang bubuk legi kanthi rasa kapulaga kang dilebokaké ing kulit ''pancake'' tipis kang digawé saka tepung beras.
* ''Kajja'' - olahan kang rasané legi, contoné ''Madatha kajja'' lan ''Kakinada Kajja'' kang dipangan ing kabèh swapraja.
* ''Sakinalu'' - olahan rasa gurih kang misuwur dhéwé, biasané diladèkaké nalika acara Makara Sankranti. Pacitan iki saka glepung beras, wijèn, lan ajwain (wiji carom utawa Vaamu ing Telugu) kanthi digorèng.
* ''Kajji Kai'' - olahan kang isiné suji, parutan klapa, lan gula. Kang bisané diladèkaké nalika Diwali.<ref>{{Cite web|url=https://www.sailusfood.com/kajjikayalu-traditional-andhra-sweet/|title=Kajjikayalu - Traditional Andhra Sweet|date=2006-06-01|website=Indian food recipes - Food and cooking blog|language=en-US|access-date=2021-02-27}}</ref>
 
[[Barkas:శాకాహార_సాధారణ_ఇంటి_భోజనము.jpg|jmpl| Panganan vegetarian omahan kang digawé Andhra Pradesh, Vijayawada]]
[[Barkas:ముఖ్యమైన_రోజున_ఇంటి_శాకాహార_భోజనము_(2).jpg|jmpl| Panganan vegetarian kanggo dina kang mligi kang digawé ing omah ing Andhra Pradesh, Vijayawada]]
3.597

besutan