Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Bayat, Klathen dipun-alihaken menyang Bayat, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Bayat, Klathen dipun-alihaken menyang Bayat, Klathen)
c (Bayat, Klathen dipun-alihaken menyang Bayat, Klathèn: pasang aksara)
78.624

besutan