Crème anglaise: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Crème anglaise")
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
{{Infobox food|name=Crème Anglaise|image=Creme anglaise p1050164.jpg|image_size=250px|caption=''Crème anglaise'', flavoured with black flecks of [[vanilla]]|alternate_name=English Cream<br/>Drinking Custard|country=|region=|creator=|course=|type=[[custard]]|served=|main_ingredient=[[Sugar]], [[egg yolk]]s, [[milksusu]], [[vanilla]]|variations=|calories=|other=|cookbook=Crème Anglaise}}
[[Barkas:Creme_anglaise_et_pain_d'epices_DSC00137.JPG|ka|jmpl| ''Crème anglaise'' ngiris irisan ''lara'']]
'''Crème anglaise''' (basa [[Basa Prancis|Prancis]] kanggo "krim Inggris") minangka salah sawijining jinis olahan arupa kastor sing [[Custard|ngeculake]] cahya sing digunakake kanggo krim panganan cuci mulut utawa saos Yaiku campuran [[gula]], [[Kuning endhog|kuning telur]], lan [[susu]] panas sing asring dibumboni [[Vanila|vanilla]] . Jeneng kasebut bisa uga disebabake saka nyebarake panganan manis ing panganan cuci mulut Inggris .
6

besutan