Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathen)
c (Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathèn: pasang aksara)
78.624

besutan