Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarna, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarno, Klathen)
c (Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarna, Klathèn: pasang aksara)
78.624

besutan