Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Karangdowo, Klathen dipun-alihaken menyang Karangdawa, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Karangdowo, Klathen dipun-alihaken menyang Karangdowo, Klathen)
c (Karangdowo, Klathen dipun-alihaken menyang Karangdawa, Klathèn: pasang aksara)
78.625

besutan