Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Prambanan, Klathen dipun-alihaken menyang Prambanan, Klathèn: pasang aksara
c (Kecamatan Prambanan, Klathen dipun-alihaken menyang Prambanan, Klathen)
c (Prambanan, Klathen dipun-alihaken menyang Prambanan, Klathèn: pasang aksara)
78.624

besutan