Griffin: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca anyar)
 
 
 
Griffin dhuwé sifat kang kuat, waspadha, lan gumedhé. Ing Éropa, griffin iki dadi kèwan mitos sing paling tuwa. Nganti jaman modernmodèrn kaya saiki, simbol griffin dadi tandha cihna kang dianggo karo bebadan wong sipil kaya dèné [[bank]], pabrik mobil, pawiyatan luhur (univèrsitas), lan yeyasan liyané. Rupa kang mempermèmper griffin uga ditemokaké ing [[Asia Kidul-kulon|Asia Kulon]], [[Asia Tengah]], lan [[Asia Wétan]]<ref name=":0" />.
 
== Rujukan ==
1.255

besutan