Devi 4340

Gabung 18 Dhésèmber 2014
144 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Sotiale ngalih kaca Naraguna:Devi pluto menyang Naraguna:Devi 4340: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng naraguna "Devi pluto" dadi "Devi 4340")
c
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
Sugeng rawuh. Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film (utamane film barat).
[[Gambar:Sariha|jmpl|pra=Special:FilePath/Sariha]]
 
Sugeng rawuh. Jenengku Sariha Devi, akeh sing nyeluk aku Sariha, nanging ing ngomah celukanku Rika. Aku manggon ana ing kutha Kudus. Aku seneng sing jenenge ngrungokake musik lan nonton film (utamane film barat).
57

besutan