Parembugan:Aksara Cinten tradhisional: Béda antara owahan

→‎Aksara Kan: pérangan anyar
(Jarwa tembung pligi)
 
(→‎Aksara Kan: pérangan anyar)
正體字 = gagrag pener, 老子 = lawas ? Apike mbedakakene kapriye? Nuwun
 
== Aksara Kan ==
 
 
{{ping|Bennylin}} Inggih. Manawi kula kaparêng utun rêmbag, Han Character/Hanzi/Hanja/Kanji (漢 /xan/ kawaca: kh'an; kha Arab) manawi dipunjawikakêna dadon aksara Kan. Amargi, têmbung Han Character punika enggal lumrah lan netral ing laladan baunagara (inetrnational). Dadi manawi sami krêsa, têmbung aksara Kan sagêd angaubi sadantên Hanzi mbotên naming saking satunggal nagara kemawon. Ananging, bisa sagêd kagêm piguna ing akeh nagara (CJKV). Maturnuwun [[Naraguna:Wong Asor 123|Wong Asor 123]] ([[Parembugan Naraguna:Wong Asor 123|rembugan]]) 25 Maret 2021 10.35 (UTC)
390

besutan