Wikipédia:Angkringan Usul: Béda antara owahan

408 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
 
Manawa ana panemu lan pitakon, mangga tulis ing sor iki waé. Manawa sarujuk, tulung awèh swara <nowiki>{{sarujuk}}</nowiki> utawa <nowiki>{{ora}}</nowiki> yèn ora sarujuk banjur tapak asma <nowiki>~~~~</nowiki>. [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 25 Maret 2021 11.11 (UTC)
 
: {{ping|Wirjadisastra}} wah bagus Dan. Nanging apa motif bathik slobog kuwi bisa digenti waé amarga ing seserepanku bathik slobog iku asring dianggo nutupi mayit/jenazah. Mbok manawa bisa digenti motif bathik pesisiran utawa bathik Cirebonan kang ngwakilaké budhaya Jawa tlatah kulon. Matur nuwun [[Naraguna:FarisJamal|FarisJamal]] ([[Parembugan Naraguna:FarisJamal|rembugan]]) 25 Maret 2021 13.24 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
1.255

besutan