Wikipédia:Angkringan Usul: Béda antara owahan

309 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
 
:: {{ping|Wirjadisastra}} Nuwun Wi. Isa diganti, Wi. Motif Cerbonan sing cocog nganggo warna soga apa ya? Ana saran? [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 25 Maret 2021 13.32 (UTC)
 
::: {{ping|Wirjadisastra}} Bisa nganggo warna terang Dan, mèmper warna bathik pesisir lor liyané kaya warna biru lan abang. Yèn warna soga batik kraton Cirebon umumé kuning, ireng lan krèm. Nuwun [[Naraguna:FarisJamal|FarisJamal]] ([[Parembugan Naraguna:FarisJamal|rembugan]]) 25 Maret 2021 13.49 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
1.255

besutan