Wikipedia:Angkringan Usul: Béda antara owahan

191 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
 
:::: {{ping|FarisJamal}} Sing warna krem mungkin. Motife ana ide? [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 25 Maret 2021 13.52 (UTC)
 
::::: {{ping|Wirjadisastra}} bisa nganggo motif méga mendung utawa wadasan. Nuwun [[Naraguna:FarisJamal|FarisJamal]] ([[Parembugan Naraguna:FarisJamal|rembugan]]) 25 Maret 2021 13.59 (UTC)
 
=== Sarujuk ===
1.255

besutan