Nishiyama Onsen Keiunkan: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Sejarah ==
Keiunkan dumunung ing èrèng-èrèng Pegunungan Akaishi. Wiwit didegaké, hotel iki duwé onsén (sumber banyu panas kanggo padusan ing [[basa Jepang]]) saka ''Hakuho Springs''. Hotèl isih terus dioperasikaké karo 52 generasi kulawarga sing padha (kalebu ahli waris) luwih saka 1.300 taun nganti saiki. Fujiwara Mahito, minangka pangadeg onsen (padusan banyu panas ing [[basa Jepang]]) kuwi putra abdi dalem Kaisar Jepang kaping 38, Kaisar Tènji.
 
Nalika digawe, banyu pangobatan saka sumber dadi misuwur ing Jepang. Takeda Shingen lan Tokugawa Ieyasu kalebu tamu onsen sing kondhang.
1.255

besutan