Sandhung lamur: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Ganti isi
(Digawé kanthi mertal kaca "Brisket")
 
(Ganti isi)
 
[[Barkas:Brisketphoto.jpg|jmpl|Wajan brisket daging sapi]]
'''BrisketSandhung lamur''' minangka sawijining irisan daging saka dhadha utawa ngisor [[Pérangan daging sapi|daging sapi]] utawa [[Daging sapi enom|daging sapi]] . Daging sapi daging sapi minangka salah siji saka sangang potongan daging sapi primal, sanajan definisi potongan kasebut beda karo internasional. Otot brisket kalebu pectoral sing dangkal lan jero. Amarga [[sapi]] ora duwe [[Balung selangka|balung krah]], otot-otot iki nyengkuyung udakara 60% bobote awak sing lagi ngadeg utawa mindhah sapi. Iki mbutuhake jaringan ikat sing penting, mula daging sing diasilake kudu dimasak kanthi bener kanggo empuk.
 
[[Kategori:Daging sapi]]