Bausastra: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
[[Gambar:Contoh kamus Jawa-Belanda GR.jpg|thumb|250px|Tuladha gambar kamus [[basa]] [[Jawa]]-[[Walanda]], ing [[taun]] [[1903]] ]]
[[File:Villa di castello, biblioteca dell'accademia della crusca, dizionario petrocchi 02 crusca.jpg|thumb|300px|{{PAGENAME}}]]
'''Bausastra''' (Jawa: ꦧꦲꦸꦱ꧀ꦱꦠꦿ ) (Ind: kamus) ya iku buku sing isiné pratelan jarwa têgês tembung-tembung.
 
== Pratelan pitulis prakara bausastra ==
390

besutan