Iwak pitik: Béda antara owahan

90 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (clean up, replaced: ya iku → yaiku (3) using AWB)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
 
}}
 
'''[[Daging|Iwak]] pitik''' (Aksara Jawa: ꦲꦶꦮꦏ꧀ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ ꧈ ꦲꦶꦮꦏ꧀. ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ ) yaiku daging kang dijupuk saka kéwan [[pitik]] yaiku jinising unggas utawa kéwan ingon ing donya. Daging pitik biyasané dadi [[pangan]]an kanthi diolah m
anéka cara.
 
390

besutan