Pitik bekisar: Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
 
| binomial_authority =
}}
'''Pitik Bekisar''' (Aksara Jawa: ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ꦧꦼꦢꦶꦱꦂ ꧈ ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ ꦧꦼꦏꦶꦱꦂ ) ya iku pitik asil saka ''kawin silang'' antarané pitik alas (Gallus varius) lan pitik Kampung (Gallus domesticus).<ref name="Internet1">[http://agroburung.com/2009/04/08/ayam-bekisar-asal-usul/ agroburung.com], diaksès tanggal 25 April 2011.</ref> Pitik Bekisar disenengi amarga swara kluruk lan wuluné sing éndah.<ref name="Internet1"/> Pitik bekisar iku diingu kanggo pitik hias, mula sing diingu mung pitik jago.<ref name="Internet2">[http://omkicau.com/2009/12/21/pelestarian-ayam-hutan-melalui-pembentukan-ayam-bekisar-untuk-ternak-kesayangan-bagian-1/ omkicau.com], diaksès tanggal 25 April 2011.</ref> Pitik babon bekisar ora bisa kanggo pitik hias amarga ora duwé swara kluruk sing apik.<ref name="Internet2"/><ref>Grouw, Hein van & Dekkers, Wim (2019). Various Gallus varius hybrids: variation in junglefowl and Darwin’s interest in them. ''Bulletin of the British Ornithologists’ Club (London)'', 139 (4), 355-371.</ref>
 
== Cathetan suku ==
390

besutan