Pitik Tukung: Béda antara owahan

89 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Lirik: ndandani pangéjaning tembung, replaced: kabeh → kabèh using AWB)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
 
'''Pitik Tukung (Aksara Jawa: ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ꦠꦸꦏꦸꦁ ꧈ ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ ꦠꦸꦏꦸꦁ )''' iku jeneng [[Tembang Dolanan]].
 
==Lirik==
390

besutan