Bausastra: Béda antara owahan

71 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
 
[[Gambar:Contoh kamus Jawa-Belanda GR.jpg|thumb|250px|Tuladha gambar bausastra [[basa]] [[Jawa]]-[[Walanda]], ing [[taun]] [[1903]] ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿꦗꦮꦮꦭꦤ꧀ꦢ ]]
[[File:Villa di castello, biblioteca dell'accademia della crusca, dizionario petrocchi 02 crusca.jpg|thumb|300px|{{PAGENAME}} ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿ]]
'''Bausastra''' (Jawa: ꦧꦲꦸꦱ꧀ꦱꦠꦿ ) (Ind: kamus) ya iku buku sing isiné pratelan jarwa têgês tembung-tembung.
 
390

besutan