Merriam-Webster: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Leladèn: clean up using AWB)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
| url = {{URL|merriam-webster.com}}
}}
'''Merriam–Webster, Incorporated''' iku kumpeni Amérikah kang mbabar buku-buku réferènsi lan mligi kondhang amarga mbabar [[bausastra]]. ( ꦧꦲꦸꦱꦱ꧀ꦠꦿ )
 
Ing taun 1828, George lan Charles Merriam yasa kumpeni mawa jeneng '''G & C Merriam Co. ''' ing Springfield, Massachusetts. Ing taun 1843, sawise Noah Webster séda, kumpeniné nuku hak ciptané ''An American Dictionary of the English Language'' (Jawa: Bausastra Inggris Amérikah) duwèké Webster. Awit saka itu, kabèh bausastra Merriam–Webster bisa katurut tekan sumber iki.
390

besutan