Wikipédia:Aja nyerang pribadi: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{pintas|[[WP:SERANG]]}}
'''Aja nyerang pribadi ing Wikipedia'''. Komentar marang isi, dudu marang kontributor. Serangan pribadi ora bakal mbantu ngrampungké masalah, malahan bakal ngrusak komunitas Wikipedia lan nyurutaké semangat kanggo mèlu kontribusi mbangun ensiklopedia kang apik.
 
Naraguna anonim