Wikipédia:Aja nyerang pribadi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
→‎Conto: ngowahi conto dadi tuladha
Tidak ada ringkasan suntingan
(→‎Conto: ngowahi conto dadi tuladha)
Para kontributor manawa ora sarujuk ngenani sawijining artikel. Anggota komunitas kang sebrang-sebrangan manawa kepingin nyuarakaké isi atiné. Nyawijèkaké manéka pandhangan jroning sawijining artikel bakal ngasilaké tulisan kang luwih becik lan [[Wikipedia:Cara ndeleng nétral|luwih netral]] kanggo sakabèhé. Élingana kanggo nampa yèn kita kabèh kagabung jroning komunitas gedhé, amarga kita kabèh para wikiwan lan wikiwati.
 
== ContoTuladha ==
 
<!--Specific examples of personal attacks include but are not limited to:
Naraguna anonim