Wikipédia:Request an account/WelcomeHeader: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
* Yen sampeyan pengin ngganti jeneng pangguna ing akun Wikipedia sing ana, sampeyan bisa '''[[Wikipedia: Changing_username|gawe panjaluk pangowahan jeneng panganggo]]'''.
* Yen sampeyan saiki diblokir nyunting Wikipedia, sampeyan bisa ngrampungake perkara iki kanthi '''[[Wikipedia: Nampa blokir|narik blokir sampeyan]]'''.
* Yen sampeyan butuh pitulung nalika nggawe artikel utawa nyunting Wikipedia, sampeyan bisa bukak Meja Pitulung menyang '' '[[Wikipedia:Meja Pitulung|njaluk tulung sunting]]' ''.
tulung sunting]]'''.
}}
|}
Naraguna anonim