Aksara Nom: Béda antara owahan

1.202 bèt wis ditambahake ,  23 dina kepungkur
Kaca anyar: '''Aksara Nom''' ya iku ( 𡨸喃, Chữ Nôm, IPA: [cɨ̌ˀ nom], têgêse 'aksara kidul')* ya iku tatatulis cihnaksara (Ing: logographic) kang biyene kanggo anulis basa Vyetnam. Tat...
(Kaca anyar: '''Aksara Nom''' ya iku ( 𡨸喃, Chữ Nôm, IPA: [cɨ̌ˀ nom], têgêse 'aksara kidul')* ya iku tatatulis cihnaksara (Ing: logographic) kang biyene kanggo anulis basa Vyetnam. Tat...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
(Ora ana béda)
390

besutan