Omah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| image11 = Strada Romulus nr. 55 (B-II-m-B-19608).JPG
| image12 = Deras-TreeHouse.JPG|thumb|Deras-TreeHouse
| footer = Macem-macem jinis omah ing saindenging jagad, kanthi gaya kang edabeda-beda
}}
 
Naraguna anonim