Rajapati kulawarga Setagaya: Béda antara owahan

275 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
(Kaca anyar: {{infobox civilian attack | title = Rajapati kulawarga Setagaya | image = Setagaya-file1.jpg | alt = Omah putih lan loro sing diubengi wit-witan kanthi suket kosong sing kosong ing la...)
 
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
{{Commons category|Setagaya family murder case}}
* [http://www.keishicho.metro.tokyo.jp/jiken_jiko/ichiran/ichiran_11-20/seijo.html Tokyo Metropolitan Police Department investigation website], including pictures of the suspect's clothing. {{in lang|ja}}
Naraguna anonim